[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Tragedie la Rovigo: român mort înecat

Salara (Rovigo), 11 ianuarie 2015

Un român de 60 de ani, administratorul unui lac de pescuit, a murit înecat lângă Rovigo

annegato-circolo-pesca-a-salara-carabinieri-03

Un român de 60 de ani, Adrian Mitroiu, s-a înecat sâmbătă după-amiază într-un lac artificial la Salara (Rovigo/ nordul Italiei) relatează rovigooggi.it. Barca în care se afla împreună cu fiica sa  Maria Angelica de 26 de ani și logodnicul ei, italianul Alfio Z. de 38 de ani, s-a răsturnat.

În jurul orei 14,30, aceștia s-au deplasat cu o barcă pentru a monta un oxigenator în apele lacului, duminică, 11 ianurarie, urmând să aibă loc un concurs de pescuit aici. Ceva nu a funcționat, barca s-a dezechilibrat iar cei trei au căzut în apele reci. Fiica acestuia s-a aruncat cu curaj în apele lacului pentru a-și salva tatăl fără să reușească însă, corpul lui Adrian Mitroiu, fiind înghițit imediat.  Atât Adrian Mitroiu cât și logodnicul Angelicăi se pare că nu știau să înoate, ultimul ajungând la mal cu ajutorul unor crengi. Cei doi tineri au fost duși la spitalul din Rovigo cu un început de hipotermie care s-a rezolvat repede.

La fața locului au intervenit carabinierii de la compania Castelmassa, o patrulă a gării Fiocarolo și pompierii. Scafandrii de la unitatea de pompieri din Vicenza au căutat câteva ore în șir corpul românului, acesta fiind găsit abia seara târziu.

sursa: rovigooggi.it

http://www.emigrantul.it/tragedie-pe-arno-andreea-sorescu-o-tanara-romanca-de-2o-de-ani-moare-inecata/