[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Tragic accident în Italia: tată de 30 și fiu de 3 ani decedaţi

Sâmbătă, 25 februarie, au plecat spre patrie, la Răucești, Neamț, trupurile neînsufleţite ale lui Ioan şi Ionuţ Samson, tată de 30 de ani şi fiu de 3 ani, decedați într-un tragic accident.

„În aceste ore comunitatea din Caggiano trăieşte momente de durere pentru tragica dispariţie a tânărului tată Samson Ioan şi a micuţului său Ionuţ” scrie primarul localității pe pagina instituției.

Se întâmplă tot mai des și cu cetățeni români bine integrați în comunitățile italienești unde au emigrat. Tineri care-și văd de muncă, ajută pe cei unde s-au insierat și sunt la rândul lor iubiți și respectați.

Așa era și familia Samnson care trăia de câțiva ani aici. Numai că joi seara, întorcându-se acasă, Volkswagen-ul Golf, mașina lor,  a fost lovită frontal de un Fiat Ulysse condus de Biagio Padula, 53 anni, decedat ulterior la spital. Se pare că șoferul Fiatului nu a acordat prioritate

Cetățenii din localitate au făcut chetă pentru a strânge suma necesară repatrierii corpurilor celor doi.

Fratele lui Ioan, Neculai Samson, este consilier comunal în localitatea Di Pertosa, la doar câțiva kilometri de Caggiano. 

 

foto: ondanews.it