[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Treviso – Angaja tinere badante și apoi le viola

CONEGLIANO (TREVISO) 

Țintuit în scaunul cu rotile, căuta îngrijitoare pe internet. Angaja fete tinere și frumoase, străine, apoi le viola. Aceasta este acuzația care i se aduce unui bărbat italian invalid de 47 de ani apărat de avocatul Luigi Fadalti.

Două fete în vârstă de 25 și 26 de ani, de origine străină, l-au denunțat. Cea mai tânără, în 2014, a pus un anunț pe „Subito.it” pentru a căuta de lucru ca chelneriță. Aceasta a fost contactată de bărbatul de 47 de ani care i-a vorbit despre invaliditate sa și despre munca pe care avea să o facă: să făcă curățenie în apartamentul lui, să-i pregătească prânzul și să-l însoțească la vizitele medicale de fizioterapie. I-a făgăduit un contract și tânăra a început să lucreze pentru el.

În primele zile totul a mers bine, chiar dacă fata lucra mai multe ore față de cât au convenit, iar contractul întârzia să apară. După un timp, totuși, bărbatul de 47 de ani a început să-i solicite servicii speciale: „Ar trebui să îmi faci un masaj pe spate pentru a îmbunătăți sensibilitatea zonelor afectate de paralizie”. La început fata a acceptat, dar bărbatul nu s-a oprit cu cerințele și i-a spus să se dezbrace complet: „Pentru a îmbunătăți sensibilitatea”. Ea s-a opus, dar acesta a amenințat-o că nu îi va face contract. Tânăra avea probleme economice și avea nevoie de acei bani. A acceptat să râmână doar în lenjerie intimă. În timp ce îi făcea masaj, acesta o atingea pe sâni și prin părțile intime, iar la un moment dat a violat-o și a obligat-o să-i facă sex oral.

„M-a amenințat că, dacă nu aș fi făcut-o, ar fi postat totul pe Facebook, toate videoclipurile pe care le-a înregistrat cu o cameră ascunsă”, a spus tânăra carabinierilor.
Victimă a șantajului, tânăra a fost supusă violenței timp de câteva săptămâni, fără să spună nimănui nimic, îngrozită de faptul că nu obținea contractul râvnit și că acele videoclipuri vor ajunge pe rețelele de socializare.
În capcana bărbatului de 47 de ani a căzut și sora ei mai mare, convinsă că merge pentru un interviu cu un prieten de-al lui, fotograf, care căuta modele pentru un catalog.
Odată ce a ajuns acasă la bărbatul de 47 de ani, tinerei i s-a cerut același masaj:Și sora ta o face, este pentru îmbunătățirea sensibilității.” Bărbatul a insistat până când a cedat, a atins-o peste tot. A fost salvată de un telefon pe care mama invalidului i l-a dat acestuia. După acel episod, apărate de avocatul Paolo Pastre, fetele au decis să-l denunțe pe bărbatul de 47 de ani care se află acum în proces.

Lasă un răspuns