[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Trupa MAXIM și-a luat țeapă la un concert la Roma

         Țeapă românească la concursul Miss DianaCo LifeStyle  din Roma

 

maxim 1         Miss DianaCo LifeStyle a devenit de-acum o obișnuință, o manifestare care aduce la Club Vortex din via Tiburtina (Roma) sute de români. Sâmbătă, 18 octombrie, Corneliu Sucilea, inițiatorul și organizatorul acestui eveniment, ajutat de sponsorii Miha Spose, de magazinul de haine Missy Roma și de compania Ske! Productions, a creat agitație mare: 10 finaliste românce, una mai frumoasă decât cealaltă, s-au întrecut în eleganță, bun gust și frumusețe pe covorul roșu, participând la trei probe: parada în rochii de seară, în haine de zi și costume de baie.
Cea mai frumoasă și câștigătoarea concursului a fost Elena Brundisu Neata care și-a adjudecat și marele premiu oferit de președintele juriului, Antonio Dinuzzi, proprietarul casei de producție Ske! Productions: participarea la filmările câtorva videoclipuri cu distribuție în Europa și America Latină.
Seara a continuat cu un alt eveniment de excepție, un concert cu trupa MAXIM venită special la invitația lui Corneliu Sucilea. Arhicunoscutele melodii (Sărutări criminale) au ridicat sala în sus iar participantele la Miss s-au bucurat, dincolo de premii, de o atmosferă pe cinste.
Pentru cei de la MAXIM lucrurile nu s-au terminat în cel mai fericit mod. Pe la jumătatea petrecerii, Said,  proprietarul egiptean al discotecii Club Vortex, deși seara avusese mai bine de 8000 € încasări, a preferat să fugă cu acestea, lăsându-i pe toți cu ochii în soare, a declarat organizatorul evenimentului, Corneliu Sucilea.  Așa că, băieții au cântat frumos dar pe gratis!

https://www.youtube.com/watch?v=k5Xo8F09i5A