[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?

Provocarea-V-1Ziarul de Vrancea organizează vineri, 22 aprilie 2016, evenimentul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”- “Provocarea #V

Aceasta este este o conferință motivațională și de orientare în carieră în care tinerii își pot alege modele profesionale pentru viitor și pot afla informații interesante de la lideri ai diferitelor profesii care le vor dezvălui sincer și deschis din experiența lor.

Timp de peste patru ore, tineri cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani se întâlnesc cu oameni de valoare, recunoscuți profesional și nu numai, care și-au construit o carieră frumoasă, prin forțe proprii, și care le vor explica celor mai mici, pornind de la cele constatate de ei în viață, ce este și de ce este importantă Învățătura. Și nu va fi vorba neapărat de cea școlară.
Mai mulți vrânceni de succes, ale căror nume le vom anunța foarte curând, vor împărtăși din experiențele lor, ne vor spune cu ce s-au confruntat și ce „arme” sunt necesare pentru a cuceri redutele societății concurențiale.

Intrarea este liberă în urma completării formularul : http://goo.gl/forms/a1TN8k7pP7