[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

TUNSORI 2015

coafuri2

Coafura bob clasic cu breton în toate direcțiile

Această coafură clasică este încă la modă și în 2015. Ce este shimbat acum, este bretonul care este scos în evidență. Deși această coafură este elegantă și netedă, culoarea va adauga mișcare și textură. Amestecul de culori este suficient pentru a da textura și viață părului tău.

tunsori-2015tunsori8tunsori1

Dacă vrei o schimbare majoră a tunsorii, una de impact, atunci poți alege o astfel de tunsoare pentru ca toți să te privească cu admirație sau cu invidie, de la la caz la caz. Coafura îți poate salva sau ruina intreaga apariție, așa că este bine să ai acorzi extrem de multă atenție de fiecare dată când ești decisă să ieși pe ușă…

tunsori4tunsori6tunsori2

O altă variantă, dacă ai un păr mediu spre lung bobul în 2015 va căpăta un pic mai multă lungime și simetrie față de ceilalți ani, părul va fi perfect finisat fie drept fie cu bucle lejere, ca de vară și lungimea lui va veni undeva până la umeri sau mai jos cu câțiva centimetrii.

Tunsorile bob din 2015 nu se schimbă față de anul 2014, singurul element care se va schimba mereu este atitudinea adoptată de femeile care aleg să treacă la o astfel de tunsoare.

Nicole M.