[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Udine, accident grav pe strada Ferrata; doi tineri români au decedat

Accident grav cu doi morți și patru răniți, unul în stare gravă. În jurul orei 14:00, duminică 28 mai, s-au ciocnit un Golf și un Bmw pe strada Ferrata (Udine)

Cei doi morți sunt de naționalitate română cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, rezidenți de mai mult timp în Friuli. Tinerii mergeau la mare. Din primele cercetări reiese că șoferul autovehiculului Bmw  a accelerat, văzând o patrulă de poliție pe marginea drumului și mașina i-a scăpat de sub control. Impactul a fost îngrozitor, astfel încât acesta și pasagerul de alături au fost proiectați la zeci de metri față de punctul de ciocnire, a scris presa italiană.

Grav rănit, de asemenea, șoferul Golf-ului care a fost trasportat cu elicopterul la Trieste. Alți trei tineri ce se aflau pe bancheta din spate a autovehicolului Bmw au fost răniți grav. La fața locului au intervenit ambulanțe 118, pompierii din Codroipo, carabinierii din Latisana și agenți ai poliției locale din Codroipo. Urmează să se stabilească cu exactitate de ce tinerii au vrut să se sustragă controlului poliției.