[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

ULEI DIN SEMINȚE DE MORCOVI

Bogat în antioxidanţi şi vitamina A, uleiul din seminţe de morcov poate preveni cancerul, poate calma durerile intestinale sau îţi poate hidrata în profunzime pielea.

morcovel

Acesta este foarte bun pentru tenul uscat și tenul matur. Cunoscut pentru beneficiile sale asupra vederii, morcovul a intrat în topul alimentelor destinate pentru îngrijirea pielii.

Uleiul din semințe de morcovi este bogat în antioxidanți, care ajută la prevenirea și chiar repară daunele pielii produse de soare, fum, nutriție proastă sau un mediu dur. Nutrienții săi includ beta-caroten, vitaminele A și E și provitamina A.

Uleiul din semințe de morcovi hrănește pielea uscată sau îmbătrânită și poate reduce chiar apariția liniilor fine și a ridurilor. Uleiul din semințe de morcovi are un factor de protecție natural de 38-40, astfel că poate servi de asemenea la plajă pentru protectia pielii.Uleiul din seminţe de morcov este obţinut în principal din morcovul sălbatic, și nu cel de masă pe care-l folosim în bucătărie.

Recomandări:

ten mixt, ten uscat, ten cu probleme, ten tern, lipsit de vitalitate, recuperarea elasticităţii pielii, stimularea proceselor de întinerire a pielii, ameliorarea petelor de ficat, tratarea diverselor afecţiuni ale pielii cum ar fi psoriazisul, eczemele, rănile suculente, ulceraţiile sau furunculele
eliminarea acumulărilor de toxine în piele.