[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

ULTIMĂ ORĂ! Un focșănean care se îmbarca într-un avion Wizz Air a murit înainte de decolare

Un vrâncean care se urca la bordul unui avion WizzAir pe Aeroportul Internațional Henri Coanda cu destinația Pescara, A MURIT după ce i s-a făcut rău.

Avionul trebuia să decoleze din București la ora 11:30, însă în timpul îmbarcării un bărbat de 58 de ani a făcut un infarct și a decedat. El se afla în acel moment chiar în tunelul de îmbarcare. Au fost chemați medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă.

Bărbatul era din Focșani și a venit în țară pentru parastasul de un an de zilei al mamei, urmând să se întoarcă la Pescara, unde era stabilit împreună cu soția de ani de zile.

Cei doi soți aveau trei copii, o fată și doi băieți. Potrivit familiei, el nu știa să aibă probleme de sănătate, relatează Digi24.

„În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului.

DOI VRÂNCENI EMIGRAȚI MORȚI ÎN DOUĂ ZILE!!!

Poate la următoarea ședință consilierii CJ Vrancea vor înțelege dimensiunea sacrificiului vrâncenilor care pleacă din județ pentru o viață mai bună.