[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Un cabaret macabro” dar o zi extraordinară pentru micul Roberto

12570900_1080715105306502_595519733_n

 

Roberto Ioan Scumpu, băiețelul despre care am mai amintit cu ocazia unui festival cinematografic desfășurat în localitatea Marino (Roma), este un copil isteț, frumușel, fascinat de lumea cinematografiei și a artei în general. Lucru acesta nu a scăpat regizorului italian Lorenzo Vignoli care l-a a ales pe micuț într-un rol pentru clipul muzical „Cabaret macabro” muzical al Laurei Raimondi, realizat în stil retro.

Elev în clasa a V-a la școala Massimo D’Azeglio din Marino, Roberto a răspuns cu mult entuziasm cererii și a plecat cu mama sa la filmări în orășelul Orvieto. A fost o zi de probe, machiaj și activitate care l-au fascinat și l-au făcut să fie apreciat pentru entuziasmul și implicarea sa, oferindu-i posibilitatea de a participa și la alte proiecte pe viitor. Practic, de la rolul secundar gândit inițial de regizor, Roberto „a furat” scena devenind protagonist.

Pasionat de muzica clasică, de dans, desen, Roberto a făcut un pas mic pentru un viitor, cine știe, cât mai măreț, așa cum îi dorim și noi!