[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un cioban român și-a omorât colegul la Cerveteri (Italia)

foto: Romatoday

Un cioban român și-a ucis colegul de muncă în Italia, la Cerveteri, (Borgo San Martino) pentru că nu se înțelegeau sub același acoperiș, potrivit romatoday.it

Ieri, 2 iulie, un român de 20 de ani a fost arestat de către carabinieri cu acuzația de omucidere. Cercetările efectuatte de către unitățile de carabinieri din Cerveteri și Civitavecchia dar și cea a Nuclelui Operativ Ostia și a unei echipe de cercetări, conduși de către procurorul Delio Spagnolo, au condus la individuarea și arestarea făptașului.

DINAMICA FAPTELOR

Duminică, 2 iulie, în jurul orei 9, fiul proprietarului câmpului unde ciobanii își pășteau oile, a făcut macabra descoperire: corpul unui om fără suflare. Acesta zăcea într-o baracă din zidărie a unei ferme zootehnice din Borgo San Amrtino. Victima, un român angajat al fermei, întins în pat dar plin de leziuni primite în timpul somnului, se pare. Nu departe de locul delictului, un par de circa 1,40 m plin de sânge a fost descoperit de militari.

Suspiciunile au fost îndreptate imdeiat asupra unui coleg de muncă al acestuia, un tânăr de 20 de ani, cu care victima locuia și cu care deja mai avusese litigii. Agresorul nu a fost de găsit pe moment, fungind de la locul de muncă fără a anunța angajatorii.

Astfel, carabinierii au început căutările folosind mai bine de 100 de oameni pe întreg teritoriul provinciei Roma, reușind să-l localizeze mai întâi într-un tren ce se îndrepta spre Bracciano pentru ca, mai apoi, să fie semnalat într-un autobuz care ducea de la Cesano spre Viterbo. În jurul orei 20 carabinierii au oprit autobuzul, l-au reținut, asupra sa găsindu-se și câteva obiecte din aur furate de la victima asasinată.

Acesta a fost dus la Procuratura din Civitavecchia unde a fost interogat până noaptea târziu și unde a recunoscut într-u totul fapta, fiind mutat la închisoarea din oraș.

Practic, tânărul a recunoscut că motivul certei și al omicidiului a fost acela al proastei conviețuiri în aceeași casă.