[adning id="34187"]
[adning id="33913"]
CAS - 20060822NAPOLICROCRIMINALITAQUATTRO SCIPPI IN UN ORA20ENNE PRESO A NAPOLI.Nella foto d archivio come avviene uno scippo.Oggi a Napoli in un ora uno scippatore ha eseguito quattrostrappie procurato ferite ad altrettante donne ma la polizia lo ha rintracciato e arrestato. In manette efinito Claudio Espositoun 20enne e laccusa Ë di rapina aggravata. ARCHIVIO FRANCO SILVIANSA CD

Un hoț român ghinionist la Ancona, salvat de polițiști

Duminică noaptea, orele 23, via Volturno din Ancona, lumea e la terase și se distrează. Pe una din mese, o geantă lăsată aparent nesupravegheată, relatează Corriere Adriatico. Un tânăr o ochește, îi dă târcoale, prinde momentul prielnic și o ia cu repeziciune și fuge. Prietenul proprietarei genții îl vede și începe să alerge după el alături de alți prieteni din grup, moment în care, înainte de a fi ajuns, hoțul aruncă geanta. Numai că nu aleargă prea mult și se împiedică. 

Un grup de turiști, aflați în grup cu proprietara genții, cheamă poliția și, înainte să fie snopit în bătaie bine de cei care l-au prins pe hoțul ghinionist, este „salvat” și încătușat. Atât hoțul fără noroc cât și fata cu geanta sunt români, fără a ști asta unul de celălalt.

Hoțul român, 23 de ani, și-a petrecut prima noapte la spital urmând să fie judecat „per direttissima”.

Lasă un răspuns