[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un italian de 34 de ani a murit după ce și-a salvat prietena româncă de la înec

O zi la mare împreună cu două prietene s-a transformat în tragedie. În cursul zilei de ieri, 08 iunie, ora 13:30, în localitatea San Salvo Marina din provincia Chieti s-a înecat un tânăr italian de 34 de ani care a sărit în apele Adriaticii să salveze o româncă.

Tânăra de 28 de ani și o prietenă au cerut ajutorul unui salvamar, deoarece curenții le-au dus în larg din cauza vântului puternic. Prietenul tinerei, Giuseppe Fusco, a sărit în ajutorul lor, fără să stea pe gânduri și a fost tras în larg și înghițit de apele mării.

Trupul său a fost reperat în apropierea portului Montenero di Bisaccia, după aproape două ore de căutări. Echipajele pazei de costieră s-au mobilizat, dar a fost necesară și intervenția unui elicopter de la Pescara.

Echipele de salvare au intervenit într-un timp foarte scurt. Tentativele de resuscitare efectuate de medicii de pe ambulanța 118 au fost inutile.

Românca în vârstă de 28 de ani, salvată de la înec, a fost transportată în stare de șoc la spitalul din Vasto. Identitatea ei nu a fost făcută publică.