[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un primar din Vrancea a fost reținut într-un dosar privind incendierea gospodăriei unui cuplu întors din Italia

Primarul comunei Urecheşti, judeţul Vrancea, Nistor Bratosin, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, într-un dosar în care se fac cercetări privind instigarea unei persoane să dea foc unor imobile.

Vasile Olteanu Adi este bărbatul cercetat că ar fi provocat cele două incendii după ce ar fi fost instigat de primarul din Urechești. Acesta a fost arestat într-un alt dosar legat de mai multe spargeri de locuințe, urmate de furtul mai multor obiecte de valoare: bijuterii, electronice și electrocasnice, dar și sume de bani.

În decembrie 2017, au ars două ferme într-un interval de două săptămâni, iar proprietarii acestora sunt prieteni şi colegi de partid. Ei spun că este vorba despre o răzbunare politică.

Primul incendiu a cuprins anexele unei gospodării şi acoperişul locuinţei din comuna Urecheşti în dimineaţa zilei de 10 decembrie. (Citiți articolul aici: Vrancea – Vila unui cuplu întors din Italia, incendiată intenționat)

Cel de-al doilea incendiu pus intenţionat, la data de 28 decembrie, în jurul orei 02:20, a surprins și omorât o vacă, 80 oi, 35 capre și 6 porci, la un prieten al primului proprietar afectat.

Prejudiciul cauzat în urma incendierii celor două gospodării este estimat la valoarea de 115.000 lei.

Lasă un răspuns