[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un român din Italia și-a bătut consoarta cu o bară de fier

Un român cunoscut pentru violență conjugală, a fost arestat în noaptea de 12 spre 13 iunie. Conform presei italiene, acesta și-a sechestrat soția timp de trei zile, ținând-o fără mâncare, într-un apartament din Terni, în regiunea Umbria și i-a aplicat pedepse corporale cu o bară de fier. Sora victimei, o cetățeană din Republica Moldova, rezidentă la Terni, a fost cea care a sunat la 113 și l-a denunțat pe soțul surorii ei.

Femeia a încercat să-și salveze sora și s-o scoată din casă, dar a fost bătută și amenințată cu o secure. Polițiștii care au intervenit la fața locului, au reușit să-l imobilizeze pe românul violent, aflat în stare avansată de ebrietate, însă acesta s-a automutilat, în încercarea de a opune rezistență.

Un echipaj medical a sosit la fața locului și le-a acordat îngrijiri celor două femei. De asemenea, bărbatul a primit îngrijiri medicale. Polițiștii au percheziționat apartamentul și au găsit în șifonier bara de fier cu care își bătea consoarta.

Din primele mărturii reiese că bărbatul și-a pierdut locul de muncă din cauza dependenței de alcool, precum și din cauza altor condamnări anterioare pentru violență în familie.

Editor: Luminita Mirela Negoita