[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un român mort și altul în stare gravă la Marsala, Italia

Șoferul care a produs accidentul a fugit fară să acorde primul ajutor conaționalilor noștri și a abandonat vehiculul

Un accident mortal s-a produs ieri seară, 04 mai 2017, în localitatea Marsala în apropierea supermarketului Conad din zona Pastorella.

Doi bărbați de naționalitate română circulau la bordul unui scooter  când au fost loviți de un automobil. Soferul sooter-ului , tânărul de 26 de ani a murit pe loc,  iar  cel de-al doilea, de 33 de ani, se află în stare gravă  și a fost internat la spitalul Paolo Borsellino din Marsala cu „COD ROȘU”. Șoferul care a produs accidentul a fugit fară să acorde primul ajutor conaționalilor noștri și a abandonat vehiculul.

Rezidenții din zonă sunt consternați. Ei s-au plâns în nenumarate rânduri ca acea porțiune de stradă nu este iluminată cum trebuie, dupa ce în aceleași circumstanțe, la 13 ianuarie, un alt tânăr român a murit în urma coliziunii cu o mașină. Chiar și atunci, șoferul mașinii nu a oprit să acorde asistență și a dispărut fără urmă. În mai puțin de 12 ore, Marsala a fost scena a 3 incidente ieri, 4 mai 2017. Zi neagră pentru locuitori. Primul incident a avut loc pe strada Trapani cu rănirea a doi adulți și doi copii; al doilea după-amiază în Via Mazara, iar al treilea și cel mai grav, în zona Pastorella.