[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un român și doi marocani sechestrează un antreprenor italian pentru „furtul” a 30 kg hașiș

O operațiune a carabinierilor din Sarzana (Luca) a dus la arestarea unei bande periculoase. Trei tâlhari, doi marocani (Jaouad Atimi, 37 anni și Brahim Rachid (23 ani) și un român de 55 de ani, Mihai Orbulescu, au sechestrat și bătut, cu scopul de a-i stoarce bani, un om de afaceri din Val di Magra.

Povestea

La un control de rutină, o patrulă de carabinieri îl opresc pe antreprenorul V.L. fără a găsi nimic însă de contestat acestuia. Carabinierii însă găsesc în mașina acestuia un bilet cu un mesaj care i-a făcut să fie suspecți: „Dacă va fi să mor, acestea sunt numele ucigașilor mei”.
Întrebat ce este cu acel bilet, omul a început să le spună cum închiriase o barcabană celor trei și cum, ulterior, descoperise că aceștia nu erau muncitori, ci delicvenți.

În luna iulie 2018, omul de afaceri fusese luat cu forța din locuința sa de cei trei și, cu o stratagemă, dus într-o baracă de pe malul râului Serchio, lângă orașul Lucca. Românul l-a acuzat că le-ar fi furat 30 de kg de hașiș pe care ei îl ascunseseră în baracă. Aici acesta a fost ținut și bătut timp de 6 ore de cei 3 pentru a li se da cele 3 kg de hașiș sau 45.000 de euro. După ce i-au luat banii pe care-i avea asupra sa, circa 500 de euro, omul a fost eliberat, convinși că acesta nu avea „marfa” lor. Dar rămânea oricum să le dea banii pe care ei îi „pierduseră” din lipsa ierbii.

Viner, 22 februarie, cei trei au fost găsiți și arestați, duși la penitenciarele din Lucca și Livorno, urmând judecarea lor în regim imediat.

Lasă un răspuns