[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un român și-a uitat nevasta într-o parcare din Ungaria

Un român și-a uitat nevasta într-o parcare din Ungaria, lângă Szeged. Știrea a fost postată pe site-ul poliției din Ungaria.

Miercuri, 21 februarie, românul și-a uitat soția într-o parcare de pe autostrada M5, lângă Szeged. Femeia nu avea bani sau documente la ea. Bărbatul a condus mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină.

Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria”, scrie MTI, citat de Adevărul.

Cu sprijinul ambasadei şi al poliţiei, familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-au continuat călătoria.

 

Lasă un răspuns