[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un român violează o chinezoaică mai multe ore. Ministrul de Interne italian cere castrarea chimică

foto: ilpiacenza.it

     

       Nicolae Istrati, un român de 34 de ani, executând o condamnare la domiciliu, a fost prins ieri, 20 iulie, la Milano. Cu o noapte înainte, acesta, profitând de semilibertatea prin care putea să iasă pe timp de zi la muncă, a agresat și violat o barmaniță chinezoaică timp de mai multe ore.

       Delictul a avut loc la Piacenza, dar omul a dispărut, fiind arestat de carabinieri la mai puțin de 30 de ore în timp ce fugea în zona Forlanini din Milano.

       Joi, 19 iulie, înainte de miezul nopții, românul s-a prezentat la  barul din strada Dante, în Piacența. Aici, barmanița, o femeie de 40 de ani, chinezoaică, curățea mesele de pe terasă. Românul a luat-o cu forța, a băgat-o înăuntru, i-a pus căluș și a violat-o până dimineașa, pe la ora patru. Profitând de un moment de neatenție al agresorului, femeia s-a eliberat și a început să țipe. Alertați, vecinii au chemat forțele de ordine care au sosit, fără a-l mai găsi pe român care fugise.

          Femeia a fost transportată la spital în stare de șoc.

         Potrivit cotidianului ilpiacenza.it, după eveniment românul a trecut pe acasă, și-a luat câteva haine și a trimis un sms angajatorului: „Îmi dau demisia.”

 

        Ministrul de Interne, Matteo Salvini, într-un mesaj postat pe Twitter, a transmis un mesaj destul de dur: „Pentru cei care se fac vinovați de aceste fapte, reduceri de pedeapsă zero, pedeapsă sigură de executat doar în pușcărie și castrare chimică”.

 

       La rândul său, Alfonso Buonafede, ministrul italian al justiției, a asigurat, tot cu un comunicat Twitter: „Condamnări exemplare pentru cine comite violuri, indtroducând noi agravante și ulterioare măriri de pedeapsă când victima este un subiect vulnerabil. E scris în contractul nostru de guvernare și o vom face, fiți siguri!

Lasă un răspuns