[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un tânăr de 29 de ani a murit într-un accident în Italia. Trebuia să devină tată în câteva luni

Sorin Truică, un român în vârstă de 29 de ani a murit într-un accident rutier pe o autostradă din Italia. Tânărul se pregătea să devină tată pentru prima oară. Prietenii sunt în stare de șoc.

În luna mai a acestui an, tânărul Sorin Truică trebuia să împlinească 30 de ani și să devină pentru prima dată tată, însă destinul crud a decis ca el să plece mult prea devreme dintre noi!

Tânărul plecase în Italia pentru a-și face un rost mai bun și se pregătea de venirea pe lume a primului său copil. „Era un băiat extraordinar de bun, plecase în Italia cu acte, era șofer, trebuia să devină tată, nu știu de ce Dumnezeu l-a luat așa devreme la El. Mare păcat, mare durere”, spune una dintre verișoarele lui Sorin.

Conform rudelor, tânărul lucra ca șofer de tir, iar joi, 11 ianuarie, au primit vestea cum că pe o autostradă din Italia tânărul a avut un accident în care și-a pierdut viața. Pe pagina de socializare a lui Sorin Truică curg de ieri zeci de mesaje de condoleanțe: „Un suflet bun s-a stins. Pentru el nu mai există o nouă zi. Să ai linişte şi pace ADIO”, „Azi s-a stins o stea care nu va mai putea străluci niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace, colegul nostru drag! Azi ne luăm „Adio” de la tine şi cu un dor în suflet. Nu te vom uita niciodată! ADIO COLEG DRAG”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns