[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un tânăr român a dispărut în Italia în timp ce se îndrepta spre Spania

 

Georgel Pavel Dobrițoiu, un tânăr de 22 de ani, duminică, 21 octombrie, a plecat din România spre Spania, unde are un frate, pentru a merge la muncă. De loc din Nereju, tânărul își căuta norocul pe alte meleaguri ca mulți dintre noi. 

Update

Plecat din Focșani cu un autocar al unei companii de transport spaniole, tânărul a fost pe întreg drumul destul de agitat, potrivit unor martori ai călătoriei. După spusele mamei sale, Georgel mai lucrase în străinătate, în Franța. Un motiv în plus pentru a fi și mai agitat la una din ultimile opriri ale autocarului, luni, 22 octombrie, într-o benzinărie de lângă Savona, la câțiva kilometri de frontiera italo-franceză.

Aici, în pauza făcută, Georgel și-a luat rucsacul în spate și dus a fost, fugind pe autostradă. Șoferii au chemat poliția care, alături de o ambulanță și mai multe patrule, l-au căutat timp de cinci ore.

După tot acest timp, autocarul și-a continuat cursa spre Spania.

După denunțul pentru dispariție făcut de șoferii companiei cu care călătorea Georgel, a urmat și cel al mamei sale făcut în țară. 

Cei care pot oferi informații sunt rugați să anunțe poliția sau carabinierii din Italia la 112, 113 sau direct pe mama sa la: 0040.0736940479

Lasă un răspuns