[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un vrâncean la conducerea DPRRP

TilvarAngel

Angel Talvăr a fost audiat aseară, 15 decembrie, de comisiile parlamentare, fiind propus de prim-ministrul Ponta după ce Adrian Anghel a fost respins pentru a prelua portofoliul Romanilor de Pretutindeni. Mircea Lubanovici, preşedintele comisiei pentru românii din afara graniţelor, a declarat, ieri, că după verificarea listei de prezenţă s-a stabilit că au votat 24 de parlamentari, astfel că Adrian Anghel a primit un aviz negativ pentru portofoliul de ministru delegat pentru românii de pretutindeni. Pe de altă parte, Adrian Anghela fost și singurul care a picat testul la comisii.

In prezent,  Angel Tilver este presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor.

AUTOCARACTERIZARE

 „Un om obisnuit care iubeste oamenii”

Intr-o autocaracterizare pe site-ul personal, Tilvar spune ca a trait si muncit toata viata in si pentru Vrancea si ca ii place sa lucreze cu oamenii. El mai spune ca are „toate calitatile si defectele oamenilor obisnuiti”.

„M-am nascut in Vrancea, am crescut in Vrancea, am invatat in Vrancea, lucrez in Vrancea. Am fost profesor 14 ani. Dupa experienta acumulata ca si consilier judetean, in 2004 am fost ales parlamentar pe listele Partidului Social Democrat. In 2008, am candidat tot din partea PSD pentru un loc de deputat in Colegiul electoral nr. 2.”

ACTIVITATE 

Din fișa de pe situl Camerei Deputaților aflăm că deputatl Angel Tîlvăr a avut: luări de cuvânt: 89 (în 56 şedinţe), 45 declaraţii politice (din care 42 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă), 35 propuneri legislative initiate și 72 întrebari şi interpelari.

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=376&leg=2012