[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Un zâmbet de paște de la Atena la Orlești (Vâlcea)

Asociaţia Interculturală Româno-Elenă DACIA din Atena, in cadrul acţiunii umanitare „De Paşte, dăruieşte un zâmbet!” a făcut o bucurie copiilor de la „Centru de zi pentru copii Orlești” 

Primele pachete trimise de către Asociația Interculturală Româno-Elenă DACIA din Atena,    în cadrul acțiunii umanitare ” De Paște, dăruieste un zâmbet!”, au ajuns la  copiii de la “Centru de zi pentru copii- Orlesti” din jud. Vâlcea.

Centrul își desfășoară activitatea în clădirea unei vechi școli primare. din satul Silea, iar principalul scop al acestuia îl constituie încurajarea și susținerea scolaritătii. Activitățile se adresează copiilor care provin din familii monoparentale cu risc de abandon școlar sau familii cu nivel de trăi foarte scăzut. Aici, ei primesc, după modelul after school, o masă caldă pe zi, asistentă specializată și desfăsoară diverse activităti creative, recreative și de socializare. Condițiile din centru sunt din cele mai bune, iar toate cheltuielile sunt suportate de către primărie și Consiliul Local.

Mulțumim domnului Cumpănașu Aurelian,  care s-a alăturat acestei campanii și a transportat gratuit prima transă a pachetelor, urmând ca după sărbători să ajungă și restul pachetelor.

 

Menționam că, acțiunea umanitară se va desfășura pe…

Contiuraea în: asociatiadacia.com