[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Vă invit la un ceai de canabis!”

Gata cu tabu-ul marijuanei. Într-un timp nu foarte lung, planta de canabis va deveni o iarbă comună, de pus în ceai, de făcut băi relaxante sau băuturi răcoritoare

Piața de canabis este în balanță, este pe punctul de a suferi o transformare radicală și în următorii zece ani nu va mai fi ceea ce știm acum. Aura transgresivă a plantei se stinge pe zi ce trece, devenind astfel o plantă din ce în ce mai comună, mai normală. Astfel, canabisul va fi inserat în băuturi, în ceaiuri, produse de înfrumusețare, în integratori, în produse farmaceutice la îndemâna oricui pentru relaxare ( s-ar putea face baie în cada cu frunze de iarbă, cumpărate la supermarket), …

         O piață, cea actuală a marijuanei (legală și ilegală la un loc) de circa 150 miliarde de dolari. Numai că business-ul legal al canabisului se estimează că va crește în următorii ani cu minim 77%, facturând singur peste 160 miliarde de dolari, potrivit unui raport Euromonitor realizat pentru agenția de presă italiană ANSA.

         Sectorul industrial al băuturilor va fi primul care va revoluționa piața cu ceaiuri și cocktail-uri nealcoolice cu marijuana, noile tranduri de socializare introducând-le din ce în ce mai mult. E gata și transformarea băuturilor răcoritoare și a băuturilor relaxante bazate pe canabidioli.

         Semințele și uleiul de cânepă vor fi, de asemenea, din ce în ce mai prezente în nutraceuticals și suplimente pentru a dormi mai bine, să se relaxeze, să fie în formă și într-o stare bună. Vom mânca baruri de proteine ​​îmbogățite cu canabis și chiar și paste, supe și pâine de brutărie vor conține semințe de cânepă.

  Exista peste 100 de tipuri de canabinoide, cele mai renumite fiind canabidiolo (CBD) și tetrahidrocanabinol (THC). Aceasta din urmă are restricții deoarece psihoactiv și este limitat la utilizarea ca un medicament doar cu rețetă, dar boom-ul real este de așteptat în segmentul de OTC (droguri fără prescripție medicală). Ingredientele active ale marijuanei vor include suplimente de vitamine, analgezice, pastile de dormit și produse pentru sporirea capacității sportive.
Desigur, analiștii Euromonitor subliniază că utilizarea camabisului medical va fi reglementată diferit de la o țară la alta, dar revoluția are loc.

Lasă un răspuns