[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Valentino Rossi s-a accidentat grav. Italianul este în spital cu fractură de tibie și peroneu

Valentino Rossi, 38 de ani, a fost dus de urgență la un spital din Urbino, după un accident în care a fost implicat în timpul unui antrenament pe un circuit de enduro. Gazeta dello Sport informează că italianul a suferit o fractură de tibie și peroneu

Incidentul s-ar fi produs joi, 31 august, în jurul orei 20:00, ora României. Rossi și-ar fi prins piciorul drept într-o piatră în timpul unui viraj.

Valentino se simte foarte rău și are dureri foarte mari, nu e deloc optimist. Totul e o loterie acum. Medicii au fost nevoiți să îi taie gheata pentru a-i putea face o radiografie, a spus tătăl lui.

La spitalul din Urbino a fost chemat imediat după accident și doctorul Giannicola Lucidi. Șeful secției de ortopedie de la spitalul din Rimini a evaluat starea lui Rossi și a luat decizia ca el să fie transportat până la unitatea sa. Giannicola Lucidi este același medic care l-a tratat pe Valentino după un accident suferit din luna mai.

Rossi tocmai venea după cel de-al 300-lea start într-un mare premiu la Moto GP. În acest moment se află pe locul 4 la general, la 26 de puncte în urma liderului Dovizioso. Șansele la câștigarea unui nou titlu sunt însă minime.

9 titluride campion mondial a cucerit Rossi de-a lungul carierei: 7 la Moto GP și câte unul la 250cc și 125cc