[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„VERSURI NEROSTITE” – O antologie românească digitală

       O antologie digitală de poezie ia naștere la inițiativa lui Sorin Bălășcău.

      În paginile antologiei intitulată „Versuri nerostite” pot participa scriitori consacrați din țară și dispora, cei care sunt recomandați, dar și scriitorii talentați care doresc să fie publicați.

Condiții de participare:

– Se primesc materiale redactate pe calculator cu diacritice, corp literă 12, Time New Roman, format word doc.
– Materialele nu vor depăși 6 (șase) pagini format A4 sau unmaxim de 10 poeme.
– Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: promotorcultural.es@gmail.com cu subiectul: pentru Antologie, sau la telefon +34685267552
– Creațiile vor fi însoțite de o fotografie în format jpg., un scurt CV sau o scurtă prezentare a autorului care să nu depășească o pagină A4.

Autorii vor fi incluși în ordine alfabetică pentru a evita orice discuție

       Important. 

       Responsabilitatea pentru conținutul materialelor aparține în exclusivitate fiecărui autor.
       Nu se vor publica textele lipsite de originalitate și valoare literară.
de asemenea nu vor fi ăublcați autorii care trimit textele prea târziu șinu se încadrează în data limită 1 iulie 20202.

       Antologia Versuri nerostite va fi mediatizată pe site-uri culturale din țară și din diaspora, radiouri naționale și din străinătate, în diferite publicații din țară și din străinătate, la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creație, biblioteci, comunități românești din întreaga lume, ambasade, consulate etc.

       Antologia se va putea de colaboratori și cititori gratuit de pe pagina web ce va fi anunțată ulterior.


Antologia digitală de poezie contemporană românească „VERSURI NEROSTITE” îngrijită de  Sorin Bălășcău v-a avea o copertă deosebită, realizată prin bunăvoința pictorului acuarelist reșițean Ovidiu Iovanel, în dorința de a îmbrăca aceste versuri cu o mantie sugestivă. Lector al antologiei este scriitorul și jurnalistul Zorin Diaconescu, un om de cultură generos, altruist, din Bistrița, care își va pune amprenta ca semn al prieteniei culturale fără frontiere. Corectura va fi realizată de  Doina Macarie, profesoară la Colegiul Național Andrei Mureșanu din Bistrița, cu doctorat în gramática limbii române la Universitatea Babes-Bolyai

Lasă un răspuns