[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Vești bune pentru românii care călătoresc cu avionul. Din octombrie Wizz Air nu mai tarifează bagajele mari de mână

Vești bune pentru toți românii care obișnuiesc să călătorească cu compania aerienă low cost Wizz Air. Din toamnă prețurile vor fi mai mici

Reprezentanţii companiei Wizz Air au anunţat că începând cu data de 29 octombrie nu va mai fi tarif adiţional pentru bagajul mare de mână.

Din 29 octombrie 2017 pasagerii vor putea călători cu compania Wizz Air cu un bagaj mare de mână, cu dimensiuni de 55x40x23 cm (maximum 10 kg), acesta va fi inclus în preţul biletului.

În prezent, pasagerii pot transporta gratuit la bordul avionului doar un bagaj mic de mână de dimensiunile 42 x 32 x 25 de cm, în timp ce fiecare bagaj cu dimensiune mai mare  (56 x 45 x 25) este taxat cu 84 de lei pe cursă. Pentru bagajul de cală de 23 de kilograme pasagerii plătesc 145 de lei iar pentru cel de  32 de kilograme pasagerii scot din buzunare 173 de lei, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Taxele din bagaje cresc considerabil preţul biletului de avion.

„ (…) Depunem eforturi pentru a ne asigura că experienţa Wizz de călătorie este cât mai uşoară şi lipsită de griji posibil, aşadar faptul că nu vor mai exista taxe pentru bagajul mare de mână pe toate zborurile companiei din 29 octombrie nu face decât să întărească angajamentul nostru faţă de această misiune”, a spus József Váradi, Wizz Air Chief Executive Officer.