[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Viața de badantă, mai periculoasă decât cea de pe șantier

Mame, bunici, fete necăsătorite vin în Italia să aibă griă de mamele, bunicile sau mătușile italiene cu gândul la o viață mai bună pentru cei rămași acasă. Iar dacă munca în casă, în familiile italienilor, ar trebui să fie una ușoară, fără pericole, iată că situațiile în care româncele sunt lovite la locul de muncă devin tot mai numeroase.

image

Un bărbat  de 64 de ani a fost arestat de poliția din Suni (provincia Nuoro), Italia, după ce și-a bătut badanta româncă.

Bărbatul, A.R, în varstă de 64 de ani a ajuns în cătușe și acuzat de vătămare corporală gravă după ce și-a lovit cu brutalitate badanta româncă cu un baston.

Badanta, o româncă de 52 de ani, a fost internată în stare critică la spital, cu prognostic rezervat.

Medicii de la 118 i-au oferit primele îngrijiri femeii în vârstă de 52 de ani. Românca a fost internată la Spitalul di Bosa, unde i s-au descoperit serioase contuzii la cap și numeroase lovituri în diferite părți ale corpului.

Faptul, pentru care omul nu a furnizat nici o explicație, s-a întâmplat într-o casă din Tinnura (Oristano), una dintre cele mai mici comune din Sardinia, cu doar 272 de locuitori.

Bărbatul a fost arestat la ordinul procurorului de serviciu  și pus sub arest la domiciliu.

 

Sursa: www.adnkronos.com