[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Victor Ponta să demisioneze. România și românii din diaspora s-au decis!”

 aurelian-mihai

În numele a peste patru milioane de români pe care îi reprezint în Camera Deputaților din Parlamentul României, dle. Ponta, pentru imaginea dezastroasa pe care o aduceti României si românilor mai ales celor care traiesc in diaspora, veritabili ambasadori ai statului si principalul investitor al tarii, pentru romanii de buna credinta si in numele acestora, va cer sa parasiti clasa politica!

A trecut peste jumatate de an de cand diaspora si Romania a fost umilita de un singur om, pentru interese personale care au primat interesele cetatenilor si ale tarii. Ceea ce trebuia sa se intample imediat dupa noiembrie 2014, se intampla acum in viata politica de la Bucuresti.

Nu ne intereseaza sprijinul baronilor PSD si nu ne mai intereseaza povestile rasuflate marca Ponta. Romania trebuie sa aibă alt destin si alt rol in lume in randul statelor civilizate.

PUBLICITATE CREDITE EXTRABANCA

PNL Diaspora nu este de acord cu Victor Ponta, nu este de acord cu modul in care trateaza romanii din strainatate, nu este de acord cu ingradirea dreptului la vot al romanilor situatie mentinuta de Victor Ponta in noimebrie 2014 cand eram cu totii in fata sectiilor de votare din diaspora, PNL Diaspora nu este de acord cu politica lui Victor Ponta.

In calitate de lider al PNL Diaspora, ii transmit lui Victor Ponta ca in politica, atunci cand ai dai dovada de coruptie, termenul de garantie expira rapid.

Asadar, în numele a peste patru milioane de români pe care îi reprezint în Camera Deputaților din Parlamentul României, dle. Ponta, pentru modul dvs. de a insista sa ramaneti in fruntea Guvernului, incercand sa fugiti de faptele de coruptie care vi se aduc, pentru imaginea dezastroasa pe care o aduceti Romaniei si romanilor mai ales celor care traiesc in diaspora, veritabili ambasadori ai statului si principalul investitor al tarii, pentru romanii de buna credinta si in numele acestora, din Madrid, Roma, Berlin, Londra, Paris, Bruxelles, Dublin, Viena etc., dle. Ponta, va cer sa parasiti clasa politica!

Comunicat de presă semnat de către

Aurelian Mihai, deputat al PNL in diaspora