[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Villa Borghese – O femeie fără adăpost a fost bătută și violată de un român de 25 de ani

Se așteaptă examenul ADN.

Cristi Popa, bărbat român de 25 de ani, care locuiește împreună cu alți imigranți într-o fabrică abandonată la marginea localității Monterotondo, a devenit suspectul numărul 1 de violul unei femei fără adăpost de naționalitate germană. Violul a avut loc la Villa Borghese – Roma, la jumătatea lunii septembrie.

Anchetatorii echipei mobile, condusă de Luigi Silipo, l-au arestat pe român în seara de sâmbătă, 7 octombrie, la ordinul procurorului.

Este de asemenea acuzat că a violat o prostituată italiană, foarte cunoscută în zonă, în Via Salaria, mama a doi copii, pe care a jefuit-o și a bătut-o pe 27 septembrie. Dinamica faptelor este aceeași. Suspectul lega mâinile victimelor cu șireturi, după care le viola. Alte două prostituate de naționalitate română au fost agresate în mod similar pe 5 octombrie, dar nu au fost violate.

Investigatorii, specializați în violență sexuală, așteaptă răspunsul poliției pentru a ști dacă ADN-ul preluat în timpul investigațiilor acestor trei episoade este același cu cel al agresiunii asupra femeii fără adăpost.

Prostituatele au descris același personaj, tânăr și cu părul deschis, pe un scooter Kymco neagru, cât și faptul că au fost bătute și amenințate cu moartea. Cele trei femei l-au recunoscut din fotografie.

Cristi Popa se află în arest la Regina Coeli.

Sursa: Corriere della Sera