[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Violenţa domestică în familia românească

Zeci de mii de femei sunt abuzate în fiecare an în România. La fiecare minut, o româncă este abuzată, umilită sau bătută de soţ sau partener. Peste 1000 de femei au fost omorâte de soţ sau partener, în ultimii şapte ani.

În România, în fiecare an, aproape o jumătate de milion de persoane sunt victime ale violenţei în familie, peste 90% fiind femei. Asta înseamnă că la fiecare minut, o româncă este abuzată, umilită sau bătută de soţul sau partenerul său. În ultimii şapte ani, peste o mie de femei au fost omorâte de soţii sau partenerii lor. Sunt statistici oficiale care îngroapă un subiect tabu. Cifre seci care dezvăluie o Românie barbară în care familia s-a degradat tot mai mult.

Cele mai multe supraviețuitoare se tem să își reclame agresorii. Femeile care sunt supuse acestor tratamente ajung să sufere de depresie, la fel și copiii care asistă la aceste scene.

O poveste halucinantă despre calvarul unei femei care trăieşte, fiecare moment al vieţii sale, cu spaima şi ameninţarea unei nenorociri aici:

Citeste mai mult: adevarul

Lasă un răspuns