[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Violeta Murgu – o viață de calvar pe care cei îndrituiți se fac că nu o văd

Despre Violeta Murgu și inima ei mare, despre inițiativa de a lua o întreagă familie din Italia și a o aduce acasă la ea, scriam AICI cu ceva vreme în urmă. Iată că fericirea pe care se străduia să o arate, faptele sale bune nu erau cele care să-i împlinească sufletul și viața. 
Violeta trăiește o dramă cotidiană, cea a violeței în familie, atât de răspândită în România modernă, dar rămasă la aces capitol în Evul Mediu.
Vă prezentăm un material realizat de Realitatea de Vrancea, semnat de Sebastian Oancea.

Violeta Murgu, asistentă la Spitalul Militar din Focșani, este mama a două fete, de 18 respectiv 26 de ani. Coșmarul ei a început cu mult înainte de divorț, când soțul său a început să consume alcool și să o terorizez. Povestea este mult mai lungă, dar rezumăm spunând că, după ce a fost păcălită de soț să-și pună casa gaj la bancă, aceasta a fost nevoită să plece în Italia, la muncă, pentru a plăti ratele și a nu pierde casa. Coșmarul femeii nu s-a terminat odată cu plecarea din țară. În Italia a lucrat la o bătrână care avea, la rându-i, probleme cu familia care încerca să-i ia tot ce acumulase și să o arunce în stradă. După ce a reușit să se pună pe picioare financiar, Violeta a revenit în România, alături de bătrâna pe care o îngrijise și de care va avea grijă până la sfârșit. În prezent trăiește cu chirie, în Focșani alături de bătrâna italiancă și de fiicele ei.
Fostul soț al femeii, filmat în timp ce făcea scandal

Autoritățile dau din umeri

După ce a obținut divorțul, femeia a crezut că problemele ei se vor sfârși, însă nu a fost așa. Fostul soț a continuat să o…

Citiți continuarea pe:
realitateadevrancea.ro
Lasă un răspuns