[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Vitamina C poate ucide orice virus cunoscut de omenire

Dacă suferiți de oboseală, slăbiciune musculară, articulații dureroase, dureri ale mușchilor, sângerarea gingiilor sau erupţii ale pielii, ați putea avea un deficit de vitamina C. Totul, de la răceală până la cancer, nu poate rezista puterii de vindecare a vitaminei C. De fapt, nu există încă un virus cunoscut, care să poată supraviețui în prezența acestui antioxidant esențial

foto vitamineCum ajută vitamina C în uciderea virusurilor nedorite și previnirea bolilor?

Dr.Thomas Levy, expert în studiul vitaminei C, afirma: „vitamina C este cunoscută ca un antioxidant care donează sau cedează electronii săi. Pe de altă parte, o toxină, infecţie sau ceva care poate provoaca un simptom medical în organism este un rezultat al stresului oxidativ sau poate fi cauza lipsei de electroni. ” Deci, este într-adevăr destul de simplu, în cazul în care corpul nostru nu are suficienţi electroni, acesta se va îmbolnăvi!”
Acesta este cel mai simplu mod de a înțelege de ce o dietă sănătoasă, bogată în fructe şi legume (bogate in vitamina C), ne ajută literalmente în prevenirea bolii. O alimentație în care aportul de vitamina C este insuficient, face practic ca organismul nostru să experimenteze inflamaţia celulară. Și, amintiți-vă, inflamaţia este o componentă esențială aproape a fiecariei boli, cronică sau degenerativă, inclusiv a cancerului.

Studii arată că vitamina C ajută la detoxifierea organismului de plumb şi distruge celulele canceroase

În cadrul Institutului Linus Pauling în urma unor cercetări efectuate, s-a demonstrat că terapia cu vitamina C poate nu numai preveni dar chiar inversa grave probleme de sănătate, cum ar fi cancerul. În general vorbind, Linus Pauling Institute recomandă ca bărbaţii şi femeile sănătoase să consume „cel puţin cinci porţii (2 ceşti) de fructe şi legume pe zi”, care oferă aproximativ 200 mg de vitamina C. Evident, dacă suferiți de orice boală cronică, pot fi necesare cantități mai mari și nu doar pe cale orală.
Cercetările au arătat că mai puţin de 10 mg de vitamina C pe zi, pot elimina amenințarea de scorbut. Firește, boli precum cancerul şi bolile de inimă au nevoie de cantităţi mult mai mari, dar principalul punct este că problemele de sănătate cum ar fi, cancerul, boala coronariană, diabetul, guta, hipertensiunea arterială și accidentul vascular cerebral pot fi tratate administrându-se vitamina C.
Un exemplu elocvent despre studiul privind beneficiile vitaminei C este cel al Dr. Thomas E. Levy, un bine cunoscut cardiolog din Statele Unite are a scris șase cărți pe teme legate de sănătate. Cele mai multe dintre operele sale s-au axat pe modul de a restabili și menține o sănătate bună în fața mai multor forme diferite de toxicitate cu care ne confruntăm toţi oamenii zilnic.
Cercetările efectuate de-a lungul ultimilor zece ani s-au axat pe importanța menținerii unui statut antioxidant sănătos în organism. Activitatea sa în prezent se concentrează pe importanța tehnologiei lipozomilor ca modalitate de a livra un nivel optim de vitamina C, glutathione și a altor nutrienți în organism.

                                                                                                                                                                                                                                        Carmen Vranițani

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns