[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Voi continua să lupt pentru drepturile tuturor românilor” – Natalia Intotero, ministrul MRP

  Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a ministrului Natalia Intotero. În locul acesteia, la şefia Ministerului pentru Românii de Pretutindeni a fost propus senatorul Tit-Liviu Brăiloiu. 

    Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, care candidează pentru un mandat de europarlamentar, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că, indiferent de poziţia pe care o va ocupa de acum înainte, va continua să lupte şi să militeze pentru drepturile tuturor românilor.

Ea a subliniat că a întâlnit pe tot parcursul mandatului său oameni care au încercat şi chiar au reuşit să se implice pentru binele concetăţenilor.

Natalia Intotero, care se află în aceste zile într-o vizită în Israel, a primit joi seara distincţia Omul Anului 2018 şi medalia Ierusalimului, Terra Santa, ca expresie a recunoştinţei evreieşti pentru dezvoltarea dialogului intercultural şi promovarea cu succes a identităţii româneşti pretutindeni în lume unde trăiesc români şi se vorbeşte româneşte, în cadrul Galei „Omul anului – Cartea anului 2018”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Scriitorilor Israelieni de Limbă Română (ASILR), cu sprijinul Ambasadei României la Tel Aviv, Centrului Cultural Israeliano-Român de la Tel Aviv, Fundaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Iudaismului Român, Organizaţiei Unitare a Evreilor Originari din România (AMIR).

Vreau să mulţumesc pentru această încredere pe care am obţinut-o, pentru premiul din această seară, premiu pe care îl dedic tuturor colegilor din Ministerul Românilor de Pretutindeni, dar şi tuturor românilor de pretutindeni, deoarece 2018 a fost un an plin cu multe activităţi şi cred că a fost o muncă în folosul românilor de pretutindeni, pentru că eu chiar am simţit unitate. Acum, la final de mandat, având în vedere că sunt pe lista PSD pentru un loc în Parlamentul European, vreau să mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată. Şi vreau să-i asigur că, indiferent de poziţia pe care o voi avea de acum înainte, chiar şi în calitate de simplu cetăţean român, voi fi aceeaşi persoană care va lupta şi va milita în continuare pentru drepturile tuturor românilor, indiferent de locul unde aceştia se găsesc„, a spus Natalia Intotero.

Lasă un răspuns