[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Voltaj aduce România pe buzele tuturor

 România a ajuns în finala Eurovision cu trupa Voltaj. Să-i ținem pumnii și să-i dăm cât mai multe voturi.

646x404Trupa Voltaj, reprezentanta României, a trecut de prima semifinală după exprimarea voturilor şi merge în finala Eurovision 2015. Pe de altă parte, Modova nu a primit suficiente voturi şi ratează finala.

Eurovision 2015. Voltaj s-a calificat în finală  Eurovision 2015, semifinala 1. România a trecut în finala Eurovision 2015, după exprimarea voturilor publicului şi ale juriului de specialitate, alături de Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia şi Belgia. În schimb, Moldova, reprezentată de ucraineanul Eduard Romanyuta, nu a trecut de prima semifinală Eurovision 2015. În aceeaşi măsură, nici reprezentanţii Finlandei, trupa Pertti Kurikan Nimipäivät, formată din patru muzicieni care suferă de handicap mental, nu a mers în finala Eurovision 2015.

„Mulţumim că ne-aţi votat. Suntem fericiţi, vă mulţumim că ne-aţi votat. Continuăm tradiţia şi ajungem în finală. Campania noastră o să meargă mai departe în finală. O să continuăm să construim punţi între copii şi părinţi. Pe covorul roşu am vorbit cu un jurnalist din Polonia care mi-a spus că şi în cazul lor peste trei milioane de copii rămân singuri. Am început să plâng. Nu e doar problema noastră. Suntem o parte a Europei, trebuie să rezolvăm problema“, a spus Călin Goia într-o conferinţă online Eurovision 2015.

Antonio Dinuzzi, corespondentul nostru la Viena ne va tine la curent cu ultimile noutăți.

Citeste mai mult: adev.ro/nolxkq