[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Vrei să emigrezi? 5 țări din Europa în care să emigrezi

ONU a dat publicităţii studiul anual privind nivelul de trai în toate ţările lumii. În România emigrarea a devenit sport național. Țara noastră se situează pe locul doi în ceea ce privește migrația.

Potrivit unui studiu realizat de de HSBC, cea mai mare bancă din Europa în ceea ce privește capitalizarea, și în 2017, la fel ca în ultimii opt ani, ţara în care se trăieşte cel mai bine este Norvegia.

Norvegia are cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume, respectiv 53.000 de dolari pe an și alocă cea mai mare sumă, după SUA, sistemului de sănătate. Trei sferturi dintre norvegieni spun că au încredere în ceilalți, 94% sunt încântați de frumusețea mediului înconjurător, iar 94% consideră că munca serioasă îi ajută să prospere în viață. Norvegia este ţara în care emigranţii au parte cele mai bune condiţii de trai.

Problemele politice și economice apasă asupra societății românești și imping tot mai mulți români să ia drumul străinătății, în cautarea unui trai mai bun.

Vă prezentăm 5 țări din Europa care au fost catalogate în funcție de economie, antreprenoriat, educație, sistem de sănătate, libertate personală și bunăstarea locuitorilor.

1. Norvegia
2. Germania
3. Olanda
4. Suedia
5. Austria

Studiul a fost realizat cu ajutorul unui număr de 27.587 expați aflați în 159 de țări.

Lasă un răspuns