[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Vrei să știi mai multe? Vino la atelierele OCV

Organizația Civică Vrancea invită tinerii să participe la cluburile ce se vor susține, începând cu luna martie, la sediul asociației de la Str. Simion Bărnuțiu nr. 11.

Cu privire la clubul de lectură din 02 martie, pe pagina de Facebook apar detalii astfel: „O întâlnire obișnuită cu oameni obișnuiți. Un ceai sau o cafea, voie bună și o carte de citit și de discutat pe marginea ei. De data aceasta „Mesaj pentru tineri” Alex Ștefănescu, carte propusă de Adrian Mangu. Poate o poezie preferată, poate o recomandare a altei cărți. Cu siguranță discuții libere.”

De asemenea, asociația își propune să organizeze un club de istorie, la care să participe cei interesați să afle mai multe despre Vrancea. „Dacă îți dorești să cunoști mai multe despre istoria și frumusețile Vrancei, vino începând cu data de 11 martie, săptămânal, timp de 7 întâlniri, să-l ascultăm pe Florin Sima. El ne va fi ghid și ne va împărtăși din pasiunea și experiența lui. Vom afla lucruri demult uitate și vom vizita locuri cu încărcătură istorică deosebită. Vom întâlni oameni ce ne vor dărui poveștile lor de suflet. Dacă doriți să vă înscrieți o puteți face direct pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0745577711.” ne invită Camelia Rodica Hondru.

La sediul ONG-ului se mai desfășoară cursuri de chitară, susținute de către Răzvan Duță, un pasionat interpret și compozitor.

Camelia Rodica Hondru

Lasă un răspuns