[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Zestrea, expoziție de artă și modă

Zestrea, de Liliana Țuroiu este o colecție pentru doamnele interesate de cultură, tradiție și modă, având ca sursă de inspirație costumul tradițional romînesc.

Invito2

Designerul a continuat să creeze colecții care valorizează specificul național românesc și simbolurile sale, dând o nouă viziune asupra articolelor vestimentare.

La eveniment va fi proiectat un montaj de imagini și muzică – o extraordinară prezentare a activității designerului Liliana Țuroiu.

Va fi prezentat și albumul de artă „Zestrea” ce conține o colecție de fotografii și imagini realizate la Castelul Bran. Fiecare fotografie va fi însoțită de o scurtă descriere.

Designer: prof . Liliana Țuroiu, Universitatea Națională de Arte București – Facultatea de Arte Decorative și Design, Departamentul de modă . Președinte și membru fondator al Fundației „Altum Design Studio”. Din 1999 membru în Uniunea Artiștilor Profesioniști din România.

Expoziția va avea loc la Accademia di Romania din Roma (Piazza José de San Martin, 1), Camera de Conferințe, 22 mai 2015, la ora 19.00. Intrarea gratuită.