[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ziua Românilor de Pretutindeni se sărbătorește în acest an la 28 mai

Cu prilejul acestei zile, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni organizează, la București, seminarul „Limba română mai aproape de casă” și derulează o campanie de creştere a vizibilităţii Zilei Românilor de Pretutindeni, prin promovarea activităţilor educaţionale în limba română, atât în România, cât şi la nivel internaţional.

Asociaţiile reprezentative ale românilor din străinătate, reprezentanții şcolilor duminicale și profesorii de la cursurile de limbă română din străinătate sunt invitați să își prezinte activitatea în domeniul predării limbii române în afara granițelor trimițând materiale foto, audio și/sau video la adresa cabinet.ministru@mprp.gov.ro. Ministerul pentru Românii de Pretutindeni își dorește astfel promovarea rezultatelor deosebite ale membrilor comunității românești din străinătate, prin intermediul platformei proprii și prin partenerii media ai instituției.

Mai multe detalii despre cum puteți participa la campania organizată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni pe site-ul: http://www.dprp.gov.ro/ce-se-intampla-pe-28-mai-mrp-te-inv…/

Ambasada României în Italia